Den 01.06.1993 grundades M.P.T. av Willy Hubler, och firar i år vårt 10 åriga jubileum.


Tanken var, att förmedla teknik, och precision åt svenskt verkstadsindustrin, exempelvis, svarvning, stansning, kubiska detaljer, pressgjutning, djupdragning i dom flest förekommande material, fjädrar och sinter.

 

Vi som handelspartner i Schweiz har dom av oss tilltänkta leverantörer nästan runt hörnet. En kostnadssparande fördel, onödigt stora reskostnader till Schweiz faller bort.
Att besöka våra kunder är normal och en viktig del i vårt samarbete.  Dessa förutsättningar leder till att vi kan erbjuda vara kunder konkuranskraftiga priser. Vi är ett litet företag, en fördel att vägen till beslutsfattningen är kort. Ni kan sända allt Ert offertunderlag på svenska. I vårt Head Office talar vi svenska.

 
Ni sänder oss förfrågningar med dels ritning, skiss eller ett prov. Efter ingående prövning av don flesta förekommande tillverkningsmöjligheter, som kapacitet, leveranssäkerhet och kvalitet, presenterar vi Er gratis en offert, för dom av Er fragade artiklar. Efter mångårig erfarenhet kan vi bedöma vilka tillverkare som kan tillgodose kundernas speciella önskemål. Det kan vara allt inom mekanik. Detaljer eller förslagsvis kompl. monterade Enheter, som vi bär ansvar, och eftersträvar terminriktiga utleveranser.
Behöver Ni utvecklingshjälp av Edra konstruktionsdetaljer?, har vi stora möjligheter, konfidentionel förstas, at ta fram prototyper, som vi sedan kan vidare utveckla till en kommande serieproduktion.


Självklart är dom flesta av vara kontakter ISO 9000 certifierade. Vi kan även, om sa önskas bifoga varje leverans, kontrollunderlag SPC, CP och CPK allt enl. kundens önskemål.
Var organisation beskrivs i ett managment-handbok, organiogram.Vi har stöd av modernsta leveransbevakningsprogram, att terminriktiga utleveranser till kunden kan garanteras. Även den slår larm i ett tidigt skede, om något har inträffat, och vi kan nformera kunden i god tid.

 

 

Var vision och mal:

 

Vi är en samarbetspartner med vara kunder at räkna med, tillförlitlig och energisk, samtidigt vi inte lämnar något at slumpen. Kunden skall kunna säga i framtiden, vi valde rätt,  M.P.T. Willy Hubler

M.P.T. Mechanical Part Trading

Willy Hubler AB Kantarellvägen 48

SE-384 34 Åkersberga        

 

VAT: SE  556957-4956

+46 70 7976373

Handy:  +46 70 797 63 73

Handy:  +41  79 797 41 41

Copyright 2015 W.Hubler

Alle Rechte vorbehalten

Aktualisierung 10.10.2019